Eindelijk

Na een jaar is het eindelijk zover, de website van Vraag het Suus is in de lucht. Het is nog niet helemaal zoals ik het wil hebben, maar het begin is er en dat is alvast heel mooi meegenomen.

Toen ik in februari 2018 begon met een eigen Youtube kanaal kon ik niet bevroeden dat het uiteindelijk zelfs een baan zou worden. Naast video’s maken, werken als docent en moeder zijn, werk ik nu 1 dag per week voor mijn eigen bedrijf : Vraag het Suus en Afvallen met Suus.
Hiermee komt een droom uit en zonder website kun je niet in deze digitale tijd, dus nu is het eindelijk zover. De website is live !

Nu afvallen met Suus en het Youtube kanaal steeds beter gaan, merk ik ook dat ik nog een stukje mis: Huishouden met Suus, waar het ooit, heel lang geleden allemaal eens mee begon. Je moet dan denken aan 2002.. Samen met Annemieke zette ik toen een website op over huishouden en plaatsten we samen recepten, hadden een enorme lijst van mensen die dagelijks en later wekelijks een mail kregen en zelfs televisie optreden bij Wehkamp tv (met Manon Thomas ) maar waar heel abrubt in augustus 2005 een einde aan kwam door het totaal onverwachte overlijden van Annemieke.
Ik trok het niet om alleen door te gaan, maar nu na 15 jaar begint ook dat stukje weer te kriebelen.

Dus ben ik de oude bestanden in gedoken en ben ik druk bezig met het omzetten van de schema’s van toen naar wat modernere exemplaren en wil ik ook dit stukje van de website mooi maken, al is het soms wel met gemengde gevoelens, wat had ik dit graag samen met Annemieke gedaan.
Maar het gaat goedkomen, al zal het nog wel even duren voordat al die oude schema’s er weer helemaal uitzien zoals ik wil.

Voor nu is het goed zo en zullen er elke dag kleine veranderingen zijn maar ik heb in elk geval mijn plekje op het Wereld Wijde Web gevonden.

24 april 2020