Animal Crossing New Horizons

-een nieuwe start ?

Ergens in 2020 nam ik de Nintendo Switch over van mijn dochter.
Ik kocht al vrij snel een spel Animal Crossing New Horizons omdat ik hier leuke verhalen over hoorde. Het spel is vrij eenvoudig van opzet : je reist met je poppetje naar je eigen eiland en kunt dit geheel naar eigen inzicht inrichten en opbouwen met je (niet zo vrijwillig gekozen) eerste 3 bewoners. Na een half jaar was ik er een beetje op uitgekeken en speelde ik niet zo veel meer.

Tot er in november ’21 een update kwam. De laatste ook gelijk, wat ik dan wel weer jammer vind.
Ik ben een nieuw eiland gestart, je kunt de video hierover zien op mijn youtube kanaal. De link vind je hier https://youtu.be/KalLDXcphkc

Sinds de update kun je veel meer, je kun meer aanpassen, meer veranderen en makkelijker samen spelen. Ik ben dan ook helemaal opnieuw begonnen op Lilypurple.
En wat is het weer leuk ! Het eiland is al aardig af, maar nog geen 5 sterren dus ik mag van mezelf de nieuwe versie nog niet aanschaffen. Deze nieuwe versie is een uitbreiding waarbij je op een vakantie eiland komt en huisjes mag inrichten ! Ik kan niet wachten.

Inmiddels zit ik ook op facebook bij een ontzettend leuke groep. Een van de uitdagingen van de moderators was om een puzzel te maken. Als ze dit lezen hebben ze dus de eerste puzzel opgelost.
de 2e hint vind je hier  :  ACNH escapspel : Hoe heette mijn vorige eiland ?

Het antwoord vind je in een link !