Testen voor Insiders

De afgelopen 4 weken mocht ik voor Insiders een test uitvoeren met een dag en nacht cremé van Neutrogena. Het ging om de cellular boost variant.
Ook kregen we er twee tubes bij : een voor diepe rimpels op het voorhoofd en een speciaal voor rimpels rondom de ogen. En een masker voor een extra boost.

Ik test vaker producten voor insiders, voor wie het niet kent,het werkt als volgt : Je schrijft je in voor een campagne en als je mazzel hebt mag je testen. Je krijgt dan voor jezelf een aantal exeplaren van het product en vaak ook monsters die je uit kunt delen.
Als tegen prestatie plaats je foto’s en video’s op je sociale kanalen, in mijn geval facebook en instagram.
Gedurende een periode vul je geregeld een vragenlijst in over je ervaringen en vaak sluit het af met een grote vragenlijst.

Deze keer dus ingeschreven voor een test met Neutrogena. Het was een merk dat ik niet kende, maar waarvan ik vermoedde dat het wel eens fijn kon zijn. Al vrij snel na de inschrijving kreeg ik bericht dat ik was ingeloot. Ik mocht testen. Ik besloot mijn ervaringen in eerste instantie alleen te delen via Facebook en Instagram maar later besloot ik er een blog over te schrijven.
Het complete pakket kwam binnen in een doos die open was… niet heel handig dus van de inpakkende partij. Gelukkig zat alles erin en was alles in goede staat.
De verpakkingen van de potjes waren de bekende doosjes zoals je bij elke willekeurige drogist ziet, niks bijzonders aan. Mooi glimmend, verzorgd in elk geval keurig netjes.
De inhoud van de potjes ruikt lekker, neutraal maar wel duidelijk een geur die ik associeer met verzorgingsproducten.
Ik besluit tot een elleboog/pols test om te kijken of ik tegen het product kan. Na 48 uur geen uitslag dus het eigenlijke testen kan beginnen.

Het product smeert fijn, trekt snel in en zorg voor een fris gevoel op je huid. Het laat geen sporen na, je merkt eigenlijk na 5 minuten al niet meer dat je een creme hebt aangebracht. Ook de nachtcreme voelt licht aan. Mijn huidige product (eigen merk trekpleister) voelt soms wat zwaarder aan.
Ik merk na een week dat mijn huid zachter wordt, rimpels zie ik niet verminderen.
‘S morgens gebruik ik de dagcreme en ‘s avonds om de dag ook de andere 2 producten tegen de diepe rimpels rondom mijn ogen en op mijn voorhoofd.
Of het door de stressvolle periode komt of omdat het voor mij niet werkt weet ik niet maar de diepe rimpels zie ik niet of nauwelijks verminderen.
Misschien moet ik het vaker gebruiken,maar merk dat mijn huid dat niet zo fijn vind.

Week 4 zit er nu op, het einde van de test periode.
Ga ik dit kopen als het potje leeg is ? Waarschijnlijk niet. De reden ?
Dat zijn er een aantal:

  • het heeft minimaal effect op mijn rimpels
  • de aanschafprijs is erg hoog : als ik het complete pakket wat ik nu ontvangen heb zou moeten kopen ben ik €131,96 kwijt, in vergelijking voor mijn huidige creme,die goed bevalt, enorm veel. Ik betaal voor 1 potje nu €3,99.
  • 4 cremes per dag vind ik veel te ingewikkeld, ik ben van de eenvoud.
  • Het masker dat ik mocht testen was erg fijn voor mijn huid maar ook dit was vrij prijzig (5,49) en bleef slecht zitten.

Kortom : het was een fijne creme, minimaal effect voor mijn huid en best aan de prijs helaas. Was het zo rond de 15 euro geweest per potje dan was ik vast en zeker een vaste gebruiker geworden.

#neutrogena #neutrogenacellularboos #neurtogena_belgium