VAKANTIE !

zomer 2021 – 12/07/2021

Na een bijzonder raar jaar is het nu toch zover : Zomervakantie !

In deze blog vertel ik je over mijn plannen voor de zomer van 2021 en wie weet ontmoeten wij elkaar deze zomer.

Terwijl ik dit schrijf zijn vele leerlingen nog bezig met de laatste loodjes van een opnieuw raar schooljaar. Gelukkig hebben we elkaar de laatste weken nog even mogen ontmoeten en hebben we met elkaar kunnen afronden. Hard werken voor ons allemaal.
Er komt nu een vakantie aan, voor mij een vakantie waarin ik vooral veel tijd door ga brengen met familie en vrienden maar ook voor de camera, achter de computer en ik hoop met jullie !

De eerste vakantie die ik gepland heb is een weekend naar de Hummeltjes. Mijn lieve vrienden zijn onlangs weer begonnen met vloggen. Ondanks dat we elkaar niet altijd konden zien, hebben we achter de schermen natuurlijk geregeld contact met elkaar. We kunnen niet wachten om weer samen op pad te gaan en ik kan niet wachten om Rafi kennis te laten maken met Wammes.
We gaan ongetwijfeld vele uren praten met elkaar en genieten van goede gesprekken.

Ook is het plan dat ik een week naar mijn moeder ga, om daar lekker bij te tanken maar vooral ook om te genieten van de natuur, fiets tochtjes en familie die daar woont.
Zo wil ik graag op Urk een visje eten, naar het museum in de polder, Vollenhove bezoeken en nog veel meer. Misschien is een week wel wat te kort …

Verder wil ik deze zomer een meet-en-greet houden. De 1000e vlog komt eraan en dat is een mooie gelegenheid om jullie te ontmoeten. De details volgen nog maar de plannen zijn er in elk geval wel.
Dit zal begin augustus zijn naar verwachting.

Ook ga ik aan de slag met het opnemen van zoveel mogelijk video’s voor een nieuwe serie : Huishouden met Suus. Ik heb nu 53 video’s bedacht dus ik gok erop dat ik mij deze vakantie niet hoeft te vervelen !

Wat zijn jou vakantie plannen ?